Asiaa energiatodistuksista

Energiatodistus.org auki

By pekka.varre • 21.3.2011 • Filed in: Ei kategoriaa

Talosuunnittelu Kivijalka on tänään avannut energiatodistus.org, jonka tarkoituksena on tarjota apua energiatodistuksiin ja muuhun rakennusalan toimintaan. Sivustolta löytyy tietoa siitä, mikä on energiatodistus, millaisilta rakennuksilta se vaaditaan ja miten sen saa helposti tilattua halvalla hinnalla.

Verkkosivuston julkaisujärjestelmänä toimii WordPress, jonka käyttöönottoon olen saanut apua internetmarkkinointiyhtiö Trimedialta ja Pekka Värreltä.

Talosuunnittelu Kivijalassa yrittäjänä toimii allekirjoittanut, jolla on monipuolinen kokemus rakennusalalta. Kun tarvitset energiatodistuksen tai muuta apua rakennukseesi, ota yhteyttä alla olevia yhteystietoja käyttämällä.

Terveisin

Arto Maukonen
GSM: 040-5925409
Email: talosuunnittelu.kivijalka@gmail.com

Comments are closed.

 

Home